Tarieven & Contact

Tarieven per januari 2017

Losse behandelingen:

€27,50 voor een checkup*

€72,50 voor de eerste behandeling

€60,- voor vervolgbehandelingen

Pakketprijzen:

€165,- voor complete sessie van 3 behandelingen binnen één maand

€495 voor een 10-rittenkaart**

(Exclusief reiskosten à 21ct/km buiten een straal van 20km buiten Maasbracht-6051)

*Hierbij kijk ik uw paard helemaal na en bespreken we wat de mogelijkheden zijn met craniosacraal therapie; het is dus geen gehele behandeling.
**Voorwaarden: Dit mogen meerdere paarden zijn, weliswaar op één adres. Kaart wordt aangeschaft per adres, niet per paard. Behandelingen moeten binnen één jaar vanaf aankoop kaart worden gedaan. Betaling mag in twee termijnen gebeuren, waarbij de eerste betaling bij aanschaf en de tweede termijn uiterlijk 6 maanden na de eerste. Bij een gebruik voor maximaal twee paarden, kunt u desgewenst 2 voortgangsrapporten krijgen over het verloop van de behandelingen (een tussentijds en een wanneer de kaart vol is). Ook mag u mij in dat geval, gedurende het gebruik van de kaart, ten alle tijde om advies en tips vragen. Deze probeer ik dan zo spoedig en zorgvuldig mogelijk te beantwoorden.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken:

info@horseandfeel.nl of 06-14902454

Mijn werkgebied is voornamelijk Limburg en Brabant (maar ook België en Duitsland), maar wanneer u een aantal paarden (minstens twee) hebt te behandelen kom ik ook in de rest van het land.